Werken bij Kraamzorg&Zo

Ben jij een vakbekwame kraamverzorgende? Ben jij in staat om je iedere keer weer in te leven in de cliënt en haar gezin en hen de kraamzorg te bieden die zij nodig hebben? Beoefen jij met veel enthousiasme het vak uit als kraamverzorgende, thuis bij de cliënt en haar gezin? Wij zijn op zoek naar een kraamverzorgende, die zich verantwoordelijk voelt voor de kwaliteit en veiligheid van de kraamzorg. Ben jij die kraamverzorgende? Dan maken wij graag kennis met jou.

Wij zijn op zoek naar gediplomeerde kraamverzorgenden die parttime of als oproepkracht willen werken. Als kraamverzorgende richt je je primair op de verzorging van moeder en kind tijdens de bevalling en de daarop aansluitende kraamperiode, evenals op de zorg voor de andere gezinsleden en de huishouding. Het geven van voorlichting en instructie over lichamelijke verzorging van de kraamvrouw en de baby is een belangrijke taak. Daarnaast heb je als kraamverzorgende vooral een observerende, signalerende en rapporterende functie. Tevens ondersteun je de verloskundige bij een thuisbevalling.

Wij willen onze cliënten gedurende de kraambedperiode één vaste kraamverzorgende bieden. Dit betekent dat je vooral ingezet wordt om één cliënt en haar gezin gedurende 8 dagen na de bevalling bij te staan om zo een goed begin van het ouderschap te bewerkstelligen.

Behalve goede arbeidsvoorwaarden, bieden wij een fijn team van collega’s en bij- en nascholingen om je verder te ontwikkelen.

Functie-eisen
Je hebt MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een diploma kraamverzorgende of MBO niveau 3 IG met uitstroomdifferentiatie kraamzorg.
Je staat geregistreerd als Kraamverzorgende in het register van het Kenniscentrum Kraamzorg.
Je bent bereid om partusassistentie-diensten te draaien. Partusassistentie en kraamzorg verlenen is veelal niet planbaar. We verwachten dan ook een flexibele inzet, in dagen en uren.

Kraamzorg&Zo is een jong en snelgroeiend kraambureau in de regio Westland, “Haaglanden”, “Delflanden” en omliggende gemeenten. Het werkgebied van Kraamzorg&Zo is door de korte reisafstanden ook makkelijk bereikbaar per fiets. Het hebben van een rijbewijs en een eigen auto is vereiste, in verband met de partusassistentie. De kraamzorg organisatie bevindt zich in Monster Havenstraat 6, waar ook het teamoverleg en enkele bij- en nascholingen plaats vinden.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, wij streven er naar om één kraamverzorgende per cliënt te bieden. Daarnaast is Kraamzorg&Zo HKZ en WHO gecertificeerd en zijn we een door Calibris erkend leerbedrijf voor kraamverzorgenden.

Al onze kraamverzorgenden zijn geregistreerd bij het Kwaliteitsregister Kraamverzorgenden van Kenniscentrum Kraamzorg.

Ons aanbod
In overleg met jou bepalen we het aantal uren dat je per maand inzetbaar bent. We hebben diverse contractmogelijkheden. Wij hanteren de CAO VVT, gebaseerd op schaal FWG 35.

Sollicitatieprocedure
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de zorgmanager per telefoon 0174-284181 of per mail kraamzorg&Zo .