Zwanger&Zo Event – 5 November

Vorig jaar organiseerde wij het Zwanger&Zo event in ’s Gravenzande. Omdat het een erg geslaagde dag was en er duidelijk vraag is voor een zwanger/geboorte gerelateerd event in regio Haaglanden streven wij er naar dit evenement nog jaren te mogen organiseren!

Locatie van het evenement

Alhoewel vorig jaar een geslaagde dag voor bezoekers en standhouders was willen we het dit jaar nog net even beter en grootser doen. Door het op een andere locatie te houden, namelijk Rehoboth Zalencentrum in Honselersdijk

Wij vonden deze locatie erg geschikt door de centrale ligging in het Westland en omdat het gehele gebouw kinderwagen vriendelijk is.

Voor wie is dit event bedoeld?

Het Zwanger&Zo evenement is  voor iedereen die geïnteresseerd is in zwanger en geboorte gerelateerde diensten en activiteiten. Voor de bezoeker is het een bron van informatie over zwangerschap en opvoeding van een pasgeborenen. Bezoekers kunnen hier hun vragen kwijt bij de vertegenwoordigers van diverse dienstverleners uit verschillende vakgebieden in de geboortezorg.

De standhouders

Op het Zwanger&Zo Event zijn er meer dan 30 verschillende standhouders aanwezig om jullie te informeren, wat voor diensten zij aanbieden en wat zij kunnen betekenen voor de jonge of aanstaande ouders. Of het nu gaat om verloskundige, kraamzorg, JGZ, maar ook kinderkleding, speelgoed en kinderkamers, vanuit alle branches is een vertegenwoordiger uit de regio Westland aanwezig.

Tot slot..

Reden genoeg om even te komen kijken op 5 November en de toegang is volledig gratis! Dus komen jullie ook gezellig langs?

Meer informatie vind je hier: Zwanger&Zo Event informatiepagina

Geef een reactie