Zwanger&Zo – Zwangerschapsbeurs Westland

Een gezellig informatief dagje voor jonge en aanstaande ouders

In de regio Westland en omstreken zijn maar weinig informatieve en leuke evenementen, waar je als aanstaande ouders of jonge ouders naar toe kunt om je te laten informeren omtrent de allerkleinsten van 0 t/m 4 jaar. Daarom organiseert Kraamzorg&zo op zaterdag 5 november 2016 van 10.00 tot 16.00 het ZWANGER & ZO Event of wel een soort mini 9 maanden beurs.

Wie kan je verwachten op de beursvloer

Op het ZWANGER&ZO Event zijn er meer dan 30 verschillende standhouders aanwezig om jullie te informeren, wat voor diensten zij aanbieden en wat zij kunnen betekenen voor de jonge of aanstaande ouders. Of het nu gaat om verloskundige, kraamzorg, JGZ, maar ook kinderkleding, speelgoed en kinderkamers, vanuit alle branches is een vertegenwoordiger uit de regio Westland aanwezig. Bekijk hier de lijst van standhouders.

Kom gezellig langs! Aan iedereen is gedacht, van jong tot oud en dit alles maakt het ZWANGER&ZO Event uniek in de regio.

Waar wordt het Zwanger&Zo Event gehouden

De locatie is kinderwagenvriendelijk, voor de jonge ouders is er een ruimte gereserveerd om de kleintjes te kunnen voeden en te verschonen.
Voor de kleintjes is in de lounge een ruimte ingericht, waar de jonge ouders onder genot van een kopje koffie en/of thee de kinderen even naar hartelust kunnen laten spelen, zodat het voor iedereen een ontspannen bezoek aan ZWANGER&ZO Event wordt.

Dit evenement wordt gehouden in zalencentrum de Rehoboth, aan het Poeldijksepad 1 in ‘Honselersdijk en de toegang is gratis!

Aanmelden als standhouder?

Heeft u een bedrijf of dienst die relevant is aan de doelgroep van het Zwanger&Zo event en zou je graag met jouw onderneming als standhouder willen participeren? Bekijk dan deze pagina voor informatie: Informatie voor standhouders.

Zet het in je agenda!