Informatieavond

Elke 2e woensdag van de maand organiseert Kraamzorg&Zo een informatieavond vanaf 19.15 uur.

Op deze avond gaan wij jullie zoveel mogelijk informeren over de te verwachten zorg van Kraazmzorg&zo, benodigde materialen en wat belangrijk is voor jullie baby.

De punten welke wij deze avond zullen bespreken zijn onder andere: kraamzorg via Kraamzorg&Zo, zorgverzekeringen, borstvoeding, uitzet voor jullie kleintje, wat goed is voor de ontwikkeling van de baby en nog vele andere onderwerpen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Deze informatie avond van Kraamzorg&Zo is uniek en vervangt niet de persoonlijke intake welke wij altijd +/8 weken voor de uitgerekende datum bij jullie thuis doen. Het is een extra informatieavond om jullie goed voor te breiden op de komst van jullie baby.

De informatieavond is voor onze eigen cliënten maar ook voor zwangeren die niet bij ons aangesloten zijn. Aan de informatieavond zijn dan ook geen kosten verbonden.

Vooraf opgeven is een pré en via info@kraamzorgenzo.com, graag bij het aanmelden voor de informatieavond wanneer jullie komen en of je samen met je partner komt.

We hebben tijdens de informatieavond voldoende ruimte/tijd om in te gaan op vragen en jullie kunnen kennismaken met andere ouders die hun eerste kindje verwachten.