Babymassage

Kraamzorg&Zo organiseert met OntspannenZwanger&zo de cursus babymassage  op locatie van het Geboortecentrum Westland en kost  €75,- voor 6 lessen van ongeveer 1 uur, waarvan de laatste les een inhaal les is. De cursus babymassage wordt gegeven door een ervaren masseuse die jaren ervaring heeft op het gebied van ontspannende massages en heeft een specialisatie gedaan voor babymassage.

Hierdoor wordt de babymassage een ontspannende ervaring waarbij je er zeker van kan zijn dat jullie in goede handen bent.

Vooraf en na afloop van de lessen is er voldoende tijd en mogelijkheid om even bij te praten met de andere cursisten c.q. ouders  onder genot van koffie, thee en wat lekkers.

Bij diverse zorgverzekeraars kan het zo zijn dat de cursus Babymassage wordt vergoed, dus het is altijd verstandig om bij de zorgverzekeraar na te vragen wat de mogelijkheden hiervoor zijn.

Schrijf je in voor de cursus babymassage via de site van www.ontspannenzwangerenzo.nl of kijk op deze pagina voor meer informatie.